Onze DJ’s

Wil je een DJ huren dan moet deze DJ uiteraard bij je feest passen, kijk hier wat iedere DJ van ons te bieden heeft. Heb je een voorkeur voor een van onze DJ’s mag je dat natuurlijk aangeven, anders kunnen wij jou helpen om de perfecte DJ voor je feest te vinden.

Mr. Spinkit 2018

Mister Spinkit is de alias van Amsterdammer Michiel de Jong. Doorgewinterd muzikant, muziekfreak en DJ met voorliefde voor swing & groove. Mr. Spinkit draait gevarieerde muziek, indien gewenst in stijlblokken, met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek.  Sporadisch, kan er een aanvraag gedraaid worden, democratisch DJ-ing. Muziekinvloeden: Dance, Global Sounds, House, Ska en Soul. ‘Ik laat mij inspireren op het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren via een subtiel begin naar een dansende climax’.

Spinkit DJ Roos van Breukelen 2018B

DJ Roos van Breukelen is een vrolijke, allround DJ. Haar persoonlijke muzikale voorkeur loopt zeer uiteen. Van goede Jazz, Soul & Funk tot lekkere Hollandse meezingers. Van heerlijk ‘fout’ tot de nieuwste hits! Naast Spinkit is zij freelance zangeres bij diverse bands. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Daarom op speciaal verzoek is Roos ook als zangeres bij Spinkit te boeken.

Spinkit DJ Marcel Fokker 2018

Met enige trots mogen we ook Marcel Fokker toevoegen aan de illustere lijst der Spinkit DJ’s. Wij gaan hier niet vertellen over zijn zeer gepaste entertainment skills en liefde voor muziek in de brede zin van het woord. Een ware en zeer ervaren vermaker in elke denkbare omgevingen voor elk publiek. Op speciaal verzoek kan hij ook zijn zangkwaliteiten etaleren.

Spinkit DJ Tatum Hoetmer 2018

Tatum Hoetmer toont zich meteen een ervaren DJ. Op jonge leeftijd maakte deze muzikante in hart en nieren furore op het podium als zangeres. Na verschillende cover bands en een Europese tour met haar eigen muziek weet zij nu ook met Spinkit ieder publiek voor zich te winnen. Door haar muzikale ervaring is Tatum breed inzetbaar en staat zij zeker haar mannetje!

Spinkit DJ Alec Todd

Op een mooie zomerse dag werd een prachtige baby geboren. Zijn naam Alec Todd. Vanaf een jaar of 9 begon Alec al met het bespelen van de piano. Dit hield hij echter niet lang vol. Jaren later besloot hij om zijn talent verder te ontwikkelen. Dit maal op basgitaar. Na succesvol twee muziekstudies afgerond te hebben, ging Alec aan de slag als DJ bij Spinkit en is onderdeel van verschillende muziekprojecten.

Spinkit DJ Maikel Thijssen 2018

Maikel Thijssen is al zijn hele leven bezeten van muziek. Op zijn twintigste ging hij naar het conservatorium in Utrecht waar hij afstudeerde als jazz gitarist. Op het podium heeft Maikel altijd alle stijlen weten te combineren. Vanzelfsprekend heeft hij een zeer brede muzikale smaak. Door zijn grote podium ervaring weet Maikel haarfijn hoe hij een sfeer moet neerzetten tijdens iedere gelegenheid. Zij stijl is buiten mainstream te omschrijven als eclectisch met hier en daar obscure uitstapjes naar de 80’s.

Spinkit DJ Lara Kowsoleea 2018

Lara Kowsoleea is frontvrouw op alle fronten. Bij meerdere bands als zangeres, maar ook als dj bij Spinkit. Ze draait all round muziek. Houdt zelf veel van Soul, maar stapt moeiteloos over op andere genres. Als een ware muziekdiva beweegt ze zich tussen grote zalen en creëert intieme feestjes. Haar publiek wordt in extase gebracht met soulvolle vibes en dance. ‘Het heeft ook een sociale functie, ik mag graag een praatje maken met mijn publiek. Qua muziek zelf voel ik het aan en bouw ik het op tot een climax, waarna ik weer verder rijd voor een volgend hoogtepunt.’

Spinkit DJ Nils Vink 2018

DJ Vinq (Nils vink) vind zijn roots in de Grandmix 1988 van Ben Liebrand. Een mix van de beste platen van dat jaar. In de 90’s begon hij, op zijn slaapkamer, platen te scratchen met opa’s houten Dual en een plastic Sony. Na een enerverende periode in Curacao focust hij zich op het draaien van funk ’n soul cakes met een uitstap naar NYC voor het volgen van scratch workshops. Daarnaast voelt hij zich prima thuis met de courante stijlen van vandaag.

Spinkit DJ Janneke van Dooren 2018

De wakkere Janneke van Dooren is van huis uit actrice / zangeres en gezegend met een zeer brede muzieksmaak. Ze is opgegroeid met jazzmuziek, heeft Musical gestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor Kunsten en luistert doorgaans veel popmuziek. Als DJ wisselt ze de goede trance / dance beats graag af met feelgood dansplaatjes of juist de easy pop muziek. De Amsterdamse is met haar fashionable outfits en presence een opvallende verschijning op menig event.

Spinkit DJ Jan Gipman 2018

Presenteren en straattheater is de passie van Jan Gipman. Improviseren is zijn vak. En laat dat nou perfect binnen het plaatje van Spinkit passen. ‘Je staat op gelijkevoet met je publiek en bent in staat om op onverwachte plaatsen een feestje te bouwen.
Niet vóór het publiek, maar mét het publiek.’

Spinkit DJ Ayal Oost 2018

Ayal Oost heeft een acteurs achtergrond en verscheen in verschillende voorstellingen en tv series. Hij is ruimdenkend en kan zich goed verplaatsen in anderen mensen. Waarschijnlijk is hij daarom op muziek gebied een alles eter. Hij houd van verschillende muziekstijlen en heeft een lichte voorliefde voor de jaren 90. Zeg nu zelf?; Fout is toch goud!!! Hij staat altijd open voor nieuwe muziek, muziekstromingen en trends en wil er elke keer iets memorabels van maken!

Spinkit