Mediagalerie

Mister Spinkit is de alias van de in Arnhem opgegroeide Amsterdammer Michiel de Jong. Doorgewinterd muzikant, muziekfreak en DJ met voorliefde voor swing & groove. Mr. Spinkit draait gevarieerde muziek, indien gewenst in stijlblokken, met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek.  Muziekinvloeden: Dance, Global Sounds, House, Ska en Soul. ‘Ik laat mij inspireren door het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren via een subtiel begin naar een dansende climax’.

Spinkit DJ Roos van Breukelen 2018B

DJ Roos van Breukelen is een vrolijke, zonnige allround DJ. Roos heeft een zeer brede muzikalesmaak. Van goede Jazz, Soul & Funk tot lekkere Hollandse meezingers. Van heerlijk ‘fout’ tot de nieuwste hits! Naast Spinkit is zij freelance zangeres en treed op met diverse bands. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Daarom is Roos op speciaal verzoek ook te boeken als zangeres.

Spinkit DJ Marcel Fokker 2018

Met enige trots mogen we ook Marcel Fokker toevoegen aan de illustere lijst der Spinkit DJ’s. Deze ras entertainer maakt van ieder opstered een feest.  Een ware en zeer ervaren vermaker in elke denkbare omgevingen voor elk publiek. Op speciaal verzoek kan hij ook zijn zangkwaliteiten etaleren.

Spinkit DJ Tatum Hoetmer 2018

Tatum Hoetmer is een zeer ervaren DJ en zangeres. Op jonge leeftijd maakte deze muzikante in hart en nieren furore op het podium. Na verschillende cover bands en een Europese tour met haar eigen muziek weet zij nu ook met Spinkit ieder publiek voor zich te winnen. Door haar muzikale ervaring is Tatum breed inzetbaar en staat zij zeker haar mannetje!

Spinkit DJ Alec Todd

Utrechtenaar Alec Todd is een van de jongere Spinkit DJ’s. Vanaf zijn 9de begon Alec al te musiceren. Jaren later besloot hij om zijn talent verder te ontwikkelen door naar het concervatorium te gaan. Dit maal op basgitaar. Na succesvol twee muziekstudies afgerond te hebben, ging Alec aan de slag als DJ bij Spinkit en is onderdeel van verschillende muziekprojecten.

Maikel Thijssen is al zijn hele leven bezeten van muziek. Op zijn twintigste ging hij naar het conservatorium in Utrecht waar hij afstudeerde als jazz guitarist en componist. Op het podium heeft Maikel altijd alle stijlen weten te combineren. Vanzelfsprekend heeft hij een zeer brede muzikale smaak. Door zijn grote podium ervaring weet Maikel haarfijn hoe hij een sfeer moet neerzetten tijdens iedere gelegenheid. Zijn stijl is buiten mainstream te omschrijven als eclectisch met hier en daar obscure uitstapjes naar de 80’s & 90’s.

Spinkit DJ Lara Kowsoleea 2018

Lara Kowsoleea is een ware muziekdiva. Zij is behalve DJ bij Spinkit, zangeres bij diverse bands, zij treed op in het hele land. Lara draait all round muziek. Houdt zelf veel van Soul, maar stapt moeiteloos over naar andere genres. Haar publiek wordt verrast met soulvolle vibes en dance. Swingen maar!

Spinkit DJ Nils Vink 2018

DJ Vinq (Nils vink) vind zijn roots in de Grandmix 1988 van Ben Liebrand. Een re-mix van de beste platen van dat jaar. In de 90’s begon hij, op zijn slaapkamer, platen te scratchen met opa’s houten Dual en een plastic Sony. Na een enerverende periode in Curacao als radio DJ, focust hij zich op het draaien van funk ’n soul cakes.

Spinkit DJ Janneke van Dooren 2018

De stralende Janneke van Dooren is van huis uit actrice en zangeres. Gezegend met een zeer brede muzieksmaak is zij multi inzetbaar. Janneke is opgegroeid met jazzmuziek en heeft een Musical opleiding genoten aan Fontys Hogeschool voor Kunsten. Als DJ wisselt ze de goede trance / dance beats graag af met feelgood dansplaatjes of juist de easy pop muziek. Deze Amsterdamse is met haar fashionable outfits en presence een opvallende verschijning op ieder event.

Spinkit DJ Jan Gipman 2018

Presenteren en straattheater is de passie van Jan Gipman. Improviseren is zijn vak. En laat dat nou perfect binnen het plaatje van Spinkit passen. ‘Je staat op gelijke voet met je publiek en bent in staat om op onverwachte plaatsen een feestje te bouwen.

Niet vóór het publiek, maar mét het publiek.’

Spinkit DJ Ayal Oost 2018

Ayal Oost heeft een acteurs achtergrond en verscheen in verschillende voorstellingen en tv series. Hij houdt van verschillende muziekstijlen en heeft een lichte voorliefde voor de jaren 90.

Zeg nu zelf?; Fout is toch goud!!!

Hij staat altijd open voor nieuwe muziekstromingen en trends en wil er elke keer iets memorabels van maken!

Spinkit