DJ huren

Je wilt een DJ huren voor jouw feest? Wij hebben altijd de passende DJ voor je! Wil je juist een swingend feest of wil de ene helft van je gasten nog lekker kunnen praten maar de andere helft heeft wel zin in dansen? Onze mobiele DJ’s weten op elk feest de juiste toon te zetten. Door het mobiele karakter van de Spinkit is het feest zo verplaatst naar een andere zaal of komen wij naar de tafel gereden waar iedereen zelf een nummer aan kan vragen!

Spinkit-Lara-Maikel Thijssen Photography Amsterdam

Wat is Spinkit?

De Spinkit is een door ons zelf ontwikkelde mobiele DJ booth. Een sterke accu zorgt ervoor dat wij uren kunnen draaien en als het moet het volume ook omhoog kan. Wij staan liever niet vast op één plek, maar kunnen tussen de mensen heen lopen, van tafel naar tafel gaan en ook in de kleinste keuken nog een feestje bouwen!

Even de voordelen op één rij:

  • uniek mobiel concept
  • direct contact tussen DJ en publiek
  • vraag makkelijk zelf nummers aan!
  • mobiel en snel verplaatsbaar
  • optioneel met saxofoon, zanger of dansers

DJ huren voor privé feest

DJ huren voor privé feest

Een DJ huren voor een verjaardag, je bruiloft of je tuinfeest? Het kan allemaal! Wil je specifieke nummers horen, dan zorgen wij ervoor dat alles klaar staat zodat jij niets meer hoeft te doen en alleen van je feest kan genieten! Een DJ huren was nog nooit zo makkelijk!

DJ huren voor zakelijk feest

DJ huren voor zakelijk feest

U heeft een bedrijfsfeest of wilt op een bijzondere locatie een feest geven? Onze DJ’s stonden al naast De Nachtwacht en in de Ziggo Dome. Huur onze DJ voor een spetterend bedrijfsfeest in een watertoren of voor een zakelijk diner. Wij passen ons aan zodat uw feest een succes wordt! Bovendien bestaat middels branding de mogelijkheid om de Spinkit met uw bedrijfslogo te voorzien.

DJ huren – hoe doe je dat?

Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina of ga naar onze contactpagina. Wij bespreken dan alle details met je van het feest. Hoe laat dient de DJ aanwezig te zijn? Is extra versterking noodzakelijk? Wil je live muziek erbij huren? Kijk ook op onze Specials pagina voor extra mogelijkheden. Hoe lang of hoe vaak speelt de DJ? Nadat we alle details met je hebben besproken maken wij een duidelijke offerte op.

Voor zakelijke klanten die onze DJ’s vaker willen inhuren bieden wij speciale tarieven.

Aanvraagformulier DJ huren

Je naam (*)

Je e-mail (*)

Feest/Evenement (*)

Datum

Je bericht

Spinkit