Saxofoon

Deze dagen is een saxofonist al bijna niet meer weg te denken bij een DJ. Naast dat het in de mode is, vinden wij een DJ met Sax een gouden combinatie. Je voegt net dat extra beetje ‘swing’ toe! Van achtergrond ‘lounge’ tot dansfeest. Niets is te gek voor onze professionele saxofonisten Toon (Saxotone) Meijer en Ewout Dercksen die soepeltjes de meest uiteenlopende muziekstijlen bespelen.

Zanger / Zangeres

Binnen ons team zijn een aantal fervente entertainers om jou feest iets extra’s te geven. Van achtergrond tot de boel opzwepen. Met dit extra “live” effect maak jij jou feest onvergetelijk en persoonlijk. Uiteraard voor jong en oud! Een van onze entertainers is onze Marcel Fokker. Een entertainer in hart en nieren. Van jazz tot smartlappen, met deze topper is het altijd feest.

Trombone

Een Dj met Trombone? Jazeker! Net zoals de saxofoon geeft de trombone extra swing, maar dan met een ronder geluid. Onze Spinkit Trombonist is Evert Josemanders. Naast poppenmaker, van het SBS6 programma ‘Wat een Poppenkast’ is Evert een doorgewinterde muzikant. Naast dat hij het podium deelt met Alain Clark en Guus Meeuwis, staat hij zomaar op jou feest te blazen. Met Evert belooft het altijd een top avond te worden.

Danseressen

Haal jij graag alles uit de kast? Kies dan voor de combi DJ met danseressen! Met onze danseressen voeg je het ultieme show element toe aan je feest! Hun smaakvolle dansperformance is een extra beleving voor als het dak eraf gaat. Ook samen te boeken met onze special live muziek!

Viool

Heb jij het wel gezien met de DJ + saxofoon? Maar wil je toch graag een live element qua instrument toevoegen? Ga dan voor de DJ met viool! Met dit sierlijke instrument kan je alle kanten op. Het is stijlvol, stoer en uniek. Een ding is zeker, met de combinatie DJ en viool heb je altijd een schot in de roos. Vooral na het zien en horen van onze violiste Shauntell Baumgard. Dit jonge talent laat zien dat de viool niet alleen een mooi klassiek instrument is, maar ook zeker hip kan zijn. Met de combinatie DJ en viool gaan de gasten gegarandeerd naar huis met een unieke herinnering.

Spinkit