Stille DJ

Stille DJ - Maikel Thijssen Photography-2

Stille DJ, oftewel Stille Disco, is het fenomeen van een evenement waarbij het geluid niet via een speaker systeem is te horen maar over draadloze hoofdtelefoons.

Vooral de Stille Disco met 2 of 3 kanalen is populair. Waar de een uit zijn dak gaat op de nieuwste hits zal een ander zich mee laten voeren op een prachtige ballade. Een derde luistert weer graag naar deep house! Met onze mobiele DJ Booth kan de groep met dansende mensen zich daadwerkelijk verplaatsen op uw event, concert en festival.

Natuurlijk een opzienbarend geheel als deze jubelende stoet zich voortbeweegt!

DJ Spinkit is compact wendbaar en binnen 5 minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de DJ niet op een podium, maar echt in het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid.

DJ’s

Onze DJ’s (m/v) zijn stuk voor stuk muzikanten met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met hun publiek moeten omgaan. Gangbare 538 hits, 80’s en 90’s met uitstapjes naar dance en latin.

De Spinkit Pop Quiz

De Spinkit Pop Quiz heeft in het aanbod een aantal dj’s met een presentatie/entertainment achtergrond.

Wanneer u bij uw evenement nog een aanvulling zoekt, verbinding en interactief bezig zijn, dan biedt een muziekquiz uitkomst. De quiz creëert dus een uniek, soms ook fanatiek, moment tijdens het event. Verschillende thema’s zijn mogelijk.

Doel van de quiz:

Het doel is uiteraard gezelligheid en winnen.

Maar het heeft ook een onderliggend doel in de vorm van teamspirit en samenwerken (eventueel met collega’s die je nog niet (goed) kent.

Duur van de quiz:

De vragenronde duurt 25 minuten, daarna is er een korte nakijk-pauze van 10 minuten en een prijsuitreiking van 5 minuten. In totaal neemt het dus 40 minuten van het programma in beslag (aanpassingen in overleg mogelijk).

Aantal deelnemers in combinatie met Spinkit: ideaal rond 80 deelnemers.

Saxofoon

Deze dagen is een saxofonist al bijna niet meer weg te denken bij een DJ. Naast dat het in de mode is, vinden wij een DJ met Sax een gouden combinatie. Je voegt net dat extra beetje ‘swing’ toe! Van achtergrond ‘lounge’ tot dansfeest. Niets is te gek voor onze professionele saxofonisten Toon (Saxotone) Meijer en Ewout Dercksen die soepeltjes de meest uiteenlopende muziekstijlen bespelen.

Zanger / Zangeres

Binnen ons team zijn een aantal fervente entertainers om jou feest iets extra’s te geven. Van achtergrond tot de boel opzwepen. Met dit extra “live” effect maak jij jou feest onvergetelijk en persoonlijk. Uiteraard voor jong en oud! Een van onze entertainers is onze Marcel Fokker. Een entertainer in hart en nieren. Van jazz tot smartlappen, met deze topper is het altijd feest.

Spinkit